Monday, October 8, 2012

Keep the date 2 track yourself down


Velkommen til foredrag: PÅ SPORET AV DET ENKLE LIV& VEIEN TIL SEG SELV,
 på Litteraturhuset i Oslo den 16 Oktober kl 19.00


Tracking is like dancing, my body feels happy and connected.- San People 
 I verden i dag lever vi hele verdens historien på en gang.
Alle aldere lever side om side, og vi er ekstremt privilegerte som har denne muligheten til å leve alt til en og samme tid. 
Vi kommer fra en verden der det handler om å eie, konkurrere, og bli den beste. Men hvem er vi egentlig når alt det blir tatt fra oss? Når maskene av rollefigurene vi spiller i forskjellige settinger blir beslaglagt.? Hvem er vi da?

Den ene verden eksisterer ikke uten den andre, de må integreres og sammen skape et sentrum av forståelse og gjensidighet. En termitt er vel så viktig som en elefant. En San stamme er like dyrebar som et olje samfunn. Alle spiller en viktig rolle i dagens økologi, men roller blir ubetydelige hvis vi ikke skaper en helhet. Denne helheten er frihet.

Vi skal sammen finne frem til oss selv, og den vi egentlig er ved å følge sporene som er tegnet I sanden. De afrikanske dyrene, sporene og trærne kan lære oss om hvor vi kommer fra, og at vi som Ghandi uttalte kan være den forandringen vi ønsker å se i verden. 
Vi skal i foredraget utforske naturens verden, lese sporene og vegetasjonen som vårt crime scene, der vi er de heldige detektivene.
Let's go Tracking!

No comments:

Post a Comment